Aterrats a Bangkok

Vam arribar a l'aeroport de Bangkok a les 7 del matí. Després d'una llarga cua (una hora aproximadament) i de vomitar uns quants cacauets, vam poder creuar la frontera. Després de recollir les motxilles i canviar uns pocs diners vam agafar el City Link (metro aeri) i ens vam dirigir cap a la ciutat.

El nostre objectiu era anar fins a una estació de busos per comprar un bitllet per l'endemà amb destinació Sukhothai.
Això es va convertir en una petita odissea ja que trobar l'estació de busos va ser força complicat. La gent de Bangkok no parlen pràcticament anglès i els pocs que ho fan no coneixen aquesta estació. Finalment, i després de pujar en dos busos equivocats vam aconseguir arribar a l'estació. Un cop allà vam comprar els bitllets sense més problemes.

Per poder arribar a Khao San Road (el barri dels Guesthouse) vam tardar més d'una hora en bus amb un trànsit infernal. Ràpidament vam trobar un dels allotjaments que recomanava la guia (175 bahts ~ 4,5€ per persona) i vam dinar els primers fideus del viatge.

Després d'haver "repostat" vam començar les visites als temples. El primer era petit i es deia Wat Mahathat, apareix a la guia però no val un pet. El següent va ser el Wat Pho (100 bht ~ 2,5€/p incloent una aigua gratuïta) situat darrera del Gran Palau. Són un conjunt de temples entre els que destaca el del Buda reclinat (45 m d'allargada i 15 m d'alçada), el conjunt és espectacular! Durant la visita es va posar a ploure i ho vam agrair per la calor i humitat insuportables que havia fet durant tot el dia.

Després vam decidir tot passejant creuar el barri xinès per acabar arribant al Wat Suthat. En aquest ens vam colar pràcticament sense adonar-nos, per una entrada lateral. No era comparable al Wat Pho, però no estava malament. Vam anar cap al barri del hostel passant davant del Wat Sakhet (temple de la muntanya d'or) i del Wat Ratchanadaram.

Vam sopar en una paradeta del carrer al costat d'escorpins i saltamartins fregits, més barat i més bo que el restaurant del migdia (50 bht ~ 1,25€/p). Després de prendre un refresc en una terrasseta vam marxar a l'hotel, dutxeta fresca i a dormir!

I demà ben d'hora ens esperen 7 hores de bus cap a Sukhothai.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada