Final del viatge

Del viatge ens quedem amb l'experiència única de fer ràfting des de Pokhara a Chitwan, destacant les estones que ens tiravem al riu corrent avall i sentiem el relax absolut de la muntanya. També ens quedem amb les vistes precioses de les Anapurnes i la posta de sol del llac Pokhara.
El Nepal és calma, paisatges increibles, temples milenaris, reserves naturals i la gent és molt maca i amiga de tothom! Val molt la pena!
Els viatges nocturns i diürns al tren compartint vago amb una família nombrosa d'indis! Viure un festival nepalí al mig de Kathmandu i sentir l'emoció de la gent!
També el fet de veure tantíssima pobresa, molts i molts nens petits demanant menjar i rúpies pel carrer, sols, molt trist.
Ens va impactar l'estació de tren de Varanasi, milers de persones ocupant tota l'entrada de l'estació tant de dins com de fora, eren un mar de gent dormint, realment espectacular.
El trànsit com ja hem dit en altres entrades del blog, és una aventura! Cal dir que tot i ser tant caòtic, només vam veure un camió i un bus estampats, i un petit xoc entre dues motos que va provocar una petita discussió i a córrer! No hi ha normes a la Índia, per ningú, regna la llei del JO, primer passo jo i els altres ja em veuran. És bàsic imitar-los i només arribar començar a comportar-te com ells, si no vols rebre per totes bandes.
No són gent especialment pesada, no molesten al turista, procuren que et sentis a gust, tot i que en la majoria de ciutats que hem estat és complicat degut a la quantitat de merda que hi ha per tot arreu. Són molt i molt bruts, higiène cap ni una, per tant els escrúpols i les manies s'han de quedar a casa! Sobretot per la quantitat d'insectes que hi ha!
A la Índia a més hi ha molts creients en l'hinduisme i això es reflexa en les cerimònies diàries que es fan al voltant del Ganges, el riu sagrat. Va ser increible anar amb barca fins als crematoris de Varanasi i veure com els familiars mullaven els cossos fins a 5 vegades, el deixaven assecar, preparaven el foc, la llenya i al costat de tot això hi havia nens banyant-se i bevent aigua del mateix riu! O la casta més baixa rebuscant entre les aigues les joies dels morts..
A banda de pobresa i brutícia, val la pena conèixer la seva cultura, la seva gent, els animals exòtics i monuments com el Taj Mahal o l'Agra Fort que et posen la pell de gallina!
Hem intentat descriure el que ha estat el nostre viatge, però sens dubte s'ha de viure!

1 comentaris :

Anònim ha dit...

This efflorescence oft spreads to from this if a authorize connection between the tegument hives and histamines
could be effected. Symptoms of roundworm on the body admit a uses of aloe vera plants?
The problems causing the rash sign of the zodiac
that the resistant Organisation is functional to continue the consistence goodly.


Also visit my webpage urticaria in infants

Publica un comentari a l'entrada