Agra i Varanasi

Eii!
Ja hem anat a Jaipur, Agra i ara estem a Varanasi!
Ja hem vist el Taj Mahal!
És molt emocionant!! Ahir hi vam dedicar un dia sencer gairebe. Nomes vam estar al Taj i a l'Agra Fort, molt molt bonic!
De fet es lo mes bonic q veurem del viatge en quan a monuments i aixi. Hi ha ciutats q ho tenen mes ben cuidat q altres, pero en general no cuiden gairebe res. Molts palaus no tenen les incrustacions de pedres precioses pq les han robat, i està bastant deteriorat.
Avui hem passat tota la nit al tren, més de 12 hores.
Ara mateix temperatura sensacio: 43 graus.. Us podeu imaginar q amb prou feines ens movem gaire, fa tanta humitat que estem xops!
Ara ja fa una estona q estem a l'hotel descansant una mica x dutxarnos que feia un dia i mig que no ho feiem i es necessita molt!

Avui hem triat un bon hotel, "Ganpati Hotel", es guapissim, té una terrassa amb vistes al Ganges.
Ara anirem a negociar el preu d'una barca, per anar a fer un passeig pel Ganges dema abans que surti el sol, per veure tot els crematoris i els Ghats.

El menjar es bo i la gent ens tracta molt bé! Hi ha molta pobresa però...és un altre món.

La ciutat es un lavabo municipal, tot es bruticia i piles de merda, vaques famèliques pel carrer, i mil animals diferents circulen pels carrers igual que nosaltres. Ens movem sempre amb rickshaw, sort d'aquests! És el millor invent que tenen, a part del tren!

Bé, el Jordi avui comença a estar una mica malament de la panxa, creiem que és d'algun postre que va menjar ahir. Jo estic bé de moment, i que duri! A veure si es millora aviat el Jordi. Fins a la propera!

1 comentaris :

Maria GuillénV ha dit...

Ja tinc ganes d'anar a l'Índia!!!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada