Koh Tao

Podíem nadar entre una múltitud de peixos, a un pam del corall i aguantar la respiració uns segons per poder escoltar com menjaven (xic xic xic). Va ser increible trobar-nos enmig de tota aquella fauna. Així per sobre podem recordar els bancs de peixos lloro o tropicals estampats de tots colors, els espasa que nedaven arràn de la superfície, els petits de zebra, els enormes eriçons que feien que estiguéssis alerta, els peixos camuflatge que recordaven els colors del lleopard. N'hi havia de petits, grocs i quadrats, grans i allargats. En conjunt era tot un espectacle que no va fer res més que deixar-nos fascinats.

A les platges de Koh Tao: la Freedom beach i la Shark Bay, però en particular a l'illa de Koh Nangyuan (molt propera a Koh Tao, però privada), vam poder practicar l'snorkel cada dia que ens llevàvem. 

A la Shark Bay anàvem a la "caça del tauró", ho vam intentar dues vegades, totes dues amb molt de respecte però també amb il.lusió pensàvem creuar-nos amb petits taurons d'entre 1,5m o 1,8m! No vam tenir sort, en algunes zones l'aigua era més tèrbola que d'altres, però no els vam trobar. 

Avui deixem enrere el paradís dels animals marins per retrobar-nos amb la civilització: Bangkok. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada